Top

NO HARSH

  /  Tinklaraštis   /  Kaip apsaugoti garbanotus plaukus miego metu?
Kaip apsaugoti plaukus miego metu

Turbūt nesumeluosiu, kad 99% garbanių yra patyrusios jausmą, kai tobulai vakare atrodžiusios garbanos ryte būna panašios į varnos lizdą! O ryte juk reta turime 2 valandas pilnam plaukų plovimui, formavimui ir džiovinimui!

Lažinuosi, kad tikrai svarstei, kaip rečiau plauti plaukus ir išlaikyti garbanų grožį ilgiau? O galbūt nerimauji, kad tavo plaukai dažnai jaučiasi sausi ir pastebi, kad lūžinėja?

Garbanotų plaukų priežiūra nesustoja ties jų išsiplovimu ir išsidžiovinimu, rekomenduojama jais rūpintis net tada, kai miegi! Juk geriausia ir paprasčiausia priežiūra ta, kuri nereikalauja laiko bei pastangų!

Kodėl garbanotų plaukų apsauga miegant yra tokia svarbi?

Kaip jau daug kas žino, garbanos greičiau sausėja, nes natūraliai susidarančiam sebumui sunkiau keliauti spiralinės formos sruoga. Miegas ant paprastos medvilninės pagalvės tik dar labiau sausina plauką, nes medžiaga sugeria ne tik sebumą, bet ir drėgmę. Taip pat, garbanoti plaukai linkę veltis ir šiauštis, tai ar bereikia daugiau priežasčių, kad pradėtum saugoti garbanas miego metu? Tinkama garbanotų plaukų apsauga naktį padės išsaugoti garbanų formą, sutaupys laiko ryte, leis ilgiau neplauti plaukų ir apsaugos garbanas nuo išsausėjimo bei lūžinėjimo. Vieni pliusai, o dar ir be jokių pastangų!

Paruošiau tau plaukų apsaugos gidą miego metu, skaityk arba žiūrėk video:

  • Pirmiausia – VISADA rišk plaukus! Geriausias rišimo būdas – aukšta lengva kasa pačiame viršugalvyje (angl. pineapple). Tam naudok šilkinę plaukų gumytę – taip išvengsi mechaninio plaukų pažeidimo įsitempiant ir susitraukiant įprastai plaukų gumytei. Likusias palaidas sruogas susek mažais plaukų segtukais, taip apsaugosi jas nuo susivėlimo;
  • Antra – naudok šilko arba satino pagalvės užvalkalą. Šilkas neturi pluošto nelygumų, kuriuos turi medvilnė, todėl plaukų žvyneliai prie jo nekimba, plaukai nepasišiaušia ir nėra pažeidžiami mechaniškai. Be šių pliusų, šilkiniai pagalvių užvalkalai taip pat labai naudingi ir mūsų veido odai;
  • Trečia – LABAI rekomenduojame miego metu dėvėti miego kepuraitę. Jei esi garbanė, neabejojame, kad išbandžiusi kepuraitę nebežinosi, kaip iki šiol be jos gyvenai. Sutaupytas laikas ryte bei rečiau plaunant plaukus tikrai atpirks kartais pasitaikančią kreivą partnerio šypseną (bet juk ne dėl kepuraitės nedėvėjimo gyvename su antra puse 😀 )!

Post a Comment

v

Didžiuokis savo garbanomis!

Paratis, MB
Įmonės kodas: 304598861
PVM mokėtojo kodas: LT100011782618
Adresas: Labdarių g. 5, Vilnius

Reset Password