Top

NO HARSH

  /  Tinklaraštis   /  Kodėl mikropluošto rankšluostis yra geriausias rankšluostis plaukams?
Mikropluošto rankšluosčiai plaukų sausinimui No Harsh

Mikropluošto rankšluostis yra vienas iš būtiniausių ir lengviausiai įtraukiamų aksesuarų garbanotų plaukų priežiūroje! Juk rankšluostį naudoji bet kuriuo atveju, tad kodėl nenaudoti tinkamiausio?

Tradiciniai kilpiniai medvilniniai rankšluosčiai eilę metų buvo naudojami plaukų nusausinimui, tačiau be pagrindinės paskirties, jie sukelia ir ne mažai problemų. Medvilnės siūlas turi nelygų ir pasišiaušusį paviršių, kuris kimba prie mūsų plaukų žvynelių, juos pakelia, žaloja bei pašiaušia. Tuo tarpu mikropluoštas yra lygaus paviršiaus, sugeria reikiamą drėgmės kiekį ir nekimba prie mūsų plaukų žvynelių. Nors mikropluošto rankšluosčiai tinka visiems plaukų tipams, labiausiai juos vertina garbanotų plaukų savininkės.

Taigi, kokie mikropluošto rankšluosčio privalumai?

  • Sumažina plaukų pasišiaušimą, trupėjimą ir lūžinėjimą

Dažnai garbanei plaukų ilgis yra opi tema – žinai, kad plaukai auga, tačiau visas ilgis tiesiog susisuka! O kur dar skilinėjantys, besišakojantys ir trupantys plaukų galiukai, kai visas ilgis tiesiog dingsta! Mikropluošto rankšluostis padės apsisaugoti nuo papildomo plaukų žalojimo ir sumažinti plaukų skilinėjimą.

  • Sugeria nei per daug, nei per mažai drėgmės

Tradicinis kilpinis rankšluosti sugeria tiek drėgmės, kiek tik gali, todėl juo nusausinus plaukus, jie tampa labiau pasišiaušę ir sunkiau formuojami, garbanos prasčiau išlaiko formą, plaukai labiau veliasi.

  • Lengva medžiaga

Kai sausini garbanas susukusi plaukus į turbaną (angl. plopping), lengvas mikropluoštas leidžia neapkrauti kaklo svoriu. Taip pat rankšluosčio svoris tampa labai aktualus keliaujant bei kraunantis lagaminą ar kuprinę! Toks rankšluostis ne tik svers mažiau, bet ir sutaupys vietos lagamine.

  • Ilgaamžė medžiaga

Tokį rankšluostį, patikėk, naudosi eilę metų ir jis atrodys taip pat gerai, kaip pirkimo dieną! Mikropluoštas daug lėčiau dėvisi ir leidžia išvengti vartotojiškumo.

  • Greitai džiūsta

Ne pati svarbiausia, bet maloni smulkmena – mikropluoštas labai greitai džiūsta, todėl išskalbusi drabužius, tą pačią dieną jau galėsi naudoti rankšluostį. Argi ne puiku?

Tikiuosi jau patikėjai, kad šis labai lengvai į rutiną įtraukiamas aksesuaras iš ties palengvins tavo plaukų plovimo dieną ir pagerins plaukų būklę.

Mikropluošto rankšluostis – ne mados klyksmas, o plaukų kokybę keičiantis aksesuaras be kurio daugelis merginų nebeįsivaizduoja savo garbanų (ir tiesių plaukų!) rutinos!

Garbanotų plaukų priežiūra dar niekada nebuvo tokia paprasta!

No Harsh Mikropluošto rankšluostis plaukų sausinimui

Post a Comment

v

Didžiuokis savo garbanomis!

Paratis, MB
Įmonės kodas: 304598861
PVM mokėtojo kodas: LT100011782618
Adresas: Labdarių g. 5, Vilnius

Reset Password