Top

NO HARSH

  /  Tinklaraštis   /  Tavo vasaros plaukų priežiūros gidas!
Plaukų priežiūra vasarą

Štai ir vėl sulaukėme metų laiko, kai saulė karšta, o garbanos ir bangos – trendų viršūnėse! Kol tiesiaplaukės banguoja plaukus šilkiniais rinkiniais, mes patarsime tau kaip apsaugoti, išlaikyti ir formuoti gražias natūralias garbanas! Trumpai, greitai ir aiškiai!

  • Žinoma, pats svarbiausias patarimas – išlaikyk plaukus kiek įmanoma labiau sudrėkintus. Garbanos dievina drėkinimą, todėl kiekvieno plovimo metu kondicionierius (1, 2, 3, 4, 5) ir kaukes (1, 2, 3, 4, 5) palaikyk bent 10 minučių! Tai padės ne tik išlaikyti sveikus plaukus, bet ir sumažins pasišiaušimą.
  • Naudok stiprios fiksacijos garbanų formavimo gelį (1, 2, 3, 4, 5, 6) arba kremą (1,). Niekas kitas taip gerai neužrakina drėgmės, neišreiškia garbanų ir nesuvaldo pasišiaušimo! Be to, jei plovimo dieną panaudosi stiprios fiksacijos formavimo priemonę, pasilengvinsi sau ir kitus rytus – nedideliu vandens kiekiu sudrėkinusi plaukus vėl aktyvuosi formavimo priemonę. Beliks tik paglotninti, pagniaužyti ir leisti išdžiūti!
  • Apsaugok plaukus prieš nerdama! Sušlapink garbanas gėlu vandeniu ir ištepk juos savo mėgstamu nenuplaunamu kondicionieriumi. Taip užversi plaukų žvynelius ir sukursi barjerą neleisiantį druskai arba chlorui pasiekti tavo sruogų! Pabaigusi maudynes paplūdimyje plaukus kruopščiai išskalauk arba plauk naudodama švelnų šampūną (1, 2, 3, 4, 5), o grįžusi iš baseino – būtinai naudok valomąjį šampūną (1, 2, 3, 4) ir atlik gilų drėkinimą.
  • Stenkis naudoti kuo mažiau karštų prietaisų – juk lauke karšta ir taip! O jei kalbėtume rimtai, tai saulė, vėjas bei sūrus vanduo (net ir nesistengdami) mūsų taip atsakingai puoselėtus plaukus veda sunkiu išbandymų keliu, didina jų porėtumą ir be gailesčio sausina. Tokiems atvejams siūlome naudoti puikios sudėties apsaugą nuo karščio, kuri taip pat veikia ir kaip apsauga nuo UV spindulių!
  • Ne naujiena, kad merginos (ir vaikinai!) karštais vasaros mėnesiais plaukus plauna dažniau. Tačiau suprakaitavusi galvos oda nebūtinai reiškia nešvarumus! Nenorėdama išsausinti plaukų, dažniau naudok ne šampūną, o plaunantį kondicionierių arba tiesiog praskalauk plaukus vien tik vandeniu!
  • Jei ketini dažnai dėvėti šalmus (važinėjant motoroleriu, dviračiu, wakinant, skraidant parasparniu), apsaugok plaukus nuo mechaninio pažeidimo – pirmiausia dėkis miego kepuraitę, o tik tada šalmą! Niekas nematys, o plaukai tau padėkos!
  • Suprantama, kad kokteiliai šiltais vasaros vakarais labai vilioja, tačiau nepamiršk gerti vandens (ledukai nesiskaito)! Grožis ateina iš vidaus!

Šie keli mano patikrinti patarimai padės tau ištverti didžiausius vasaros karščius ir neprarasti plaukų sveikatos bei grožio! O dabar bėk ruoštis savo geriausiai vasarai ir pasitik ją su mažiau rūpesčių!

Post a Comment

v

Didžiuokis savo garbanomis!

Paratis, MB
Įmonės kodas: 304598861
PVM mokėtojo kodas: LT100011782618
Adresas: Labdarių g. 5, Vilnius

Reset Password