Top

NO HARSH

  /  Tinklaraštis   /  Panaudojau silikonų! ką daryti?!
Ką daryti, jie panaudojai silikonų?

Panaudojai silikonų ar alinai plaukus karščiu?
Nieko tokio!

Truputį nustebai dėl tokio požiūrio? Be reikalo! ? Nors Garbanotos Merginos Metodas griežtai draudžia sulfatų, silikonų, džiovinančių alkoholių ir karščio naudojimą, tikime, kad kraštutinumai vargina, o radikalus visų taisyklių laikymasis neleidžia džiaugtis gyvenimu. Kartais tam, kad visus metus galėtum laikytis teisingos priežiūros, galima trumpam nuklysti į šoną.

Esminė taisyklė čia – nepiknaudžiauti ir po nuklydimo teisingai grįžti į doros kelią.

Taigi, ką daryti?

  1. Pirmiausia užduotis – išplauti silikonus. Tau tam reikės stipraus, savo sudėtyje aršių sulfatų turinčio šampūno, pavyzdžiui – šio (spausk nuorodą). Jei manai, kad panašų turi namie, tikrindama sudėtį atsižvelk, kad šampūne nebūtų silikonų ir nenaudok jo kasdienei priežiūrai! Jei kyla klausimų dėl sudėties, visada gali rašyti mūsų komandai!

  2. Kai šis žingsnis bus atliktas – metas giliam drėkinimui. Tam pasitelk mėgstamą kondicionierių (1, 2, 3, 4) arba kaukę (geriausia – specialiai giliai drėkinančias priemones – 1, 2, 3, 4, 5). Produktą paskirstyk ant LABAI šlapių, varvančių plaukų. Kelias minutes pagniaužyk iš apačios į viršų, stenkis nenuspausti per daug vandens. Garbanas susuk į labai lengvą kuoduką, užsidėk dušo kepurėlę ir rankšluostį (arba specialią šildančią kepuraitę). Kad procedūra būtų dar efektyvesnė, prieš dedant rankšluostį, plaukus gali švelniai pašildyti oro srove. Taip palaikyk bent 30 minučių, nuskalauk ir taip pat ant labai šlapių plaukų tepk nenuplaunamą kondicionierių bei kelias minutes pagniaužyk. Tuomet formuok kaip įprasta ir džiaukis drėgmę atgavusiomis garbanomis!

  3. Jei plaukai buvo tiesinti ar kitaip paveikti karščiu, nenustebk, kad keletą plovimų jie nesigarbanos tiek pat, kiek anksčiau. Tai visiškai normalu ir viskas, ką gali padaryti – tai tiesiog daugiau dėmesio skirti gniaužymui bei formavimui arba išbandyti dar ir garbanų treniravimo technikas (apie jas – kituose įrašuose).

Tikimės, kad šie patarimai buvo naudingi ir kas kart nuklydusi į šoną greitai grįši prie teisingos priežiūros!
Pasidalink su drauge, mama ar kolege – gerą informaciją verta skleisti!

Post a Comment

v

Didžiuokis savo garbanomis!

Paratis, MB
Įmonės kodas: 304598861
PVM mokėtojo kodas: LT100011782618
Adresas: Labdarių g. 5, Vilnius

Reset Password