Top

NO HARSH

  /  Tinklaraštis   /  Interviu su Silvija – apie metodą, rutiną ir patarimus
Silvijos pokyčiai taikant garbanotos merginos metodą

Susipažinkite – mūsų gražioji garbanė Silvija!

Ryškiausios žvaigždės – tai mūsų mylimos klientės! Nusprendėme, kad šiek tiek savanaudiška jomis grožėtis tik patiems, todėl nuo šiol turėsite galimybę susipažinti su mūsų nuostabiosiomis ambasadorėmis, jų plaukų rutinomis ir išbandytais triukais!

Pirmoji, viena iš ištikimiausių mylimų klienčių – Silvija. Kaip Silvija pati sako, ji yra tikra estetė ir mes negalime nepritarti! Pasižvalgykite jos Instagram paskyroje silvija_nei ir įsitikinkite patys!

No Harsh: Silvija, trumpai papasakok apie save, kuo gyveni?

Silvija: Dievinu grožį, madą, fotografiją ir garbanotus plaukus! Aš juos pamilau iš naujo kai pradėjau taikyti Curly Girl Method (Garbanotos merginos metod1 – aut. past.). Visada atkreipiu dėmesį į garbanotas merginas. Man jos tokios gražios ir išskirtinės! Mano plaukai man kaip vizitinė kortelė. Turiu draugų, kurie mane vadina ne vardu, o tiesiog garbane 😉

No Harsh: Ar visada mylėjai savo natūralias garbanas?

Silvija: Tikriausiai kaip ir dauguma garbanių, ne visada džiaugiausi savo garbanomis, paauglystėje pavydėdavau merginoms, kurios turi tiesius plaukus, nes jie būdavo gražiai sušukuoti, žvilgantys, o mano išsipūtę ir pasišiaušę… Dėl šios priežasties sekė ilgas kelias tinkamų priemonių link. Visą savo gyvenimą nešioju ilgus ir storus plaukus, bet ištiko vienas BET, norėdama paįvairinti savo kasdieninę šukuoseną, nusprendžiau nusidažyti plaukus šviesiomis sruogelėmis. Plaukai po kurio laiko pradėjo lūžinėti, šiauštis ir iš ilgų liko tik plaukai žemiau pečių. Kai susitikdavau su seniau matytais žmonėmis vis sakydavo: plaukus nusikirpai? O man būdavo skaudu matyti kaip trumpėja mano plaukai… išbandžiau tikriausiai visus garsių firmų šampūnus, įvairias procedūras , bet rezultato nebuvo jokio, jie ir toliau lūžinėjo.

No Harsh: Kaip atradai Garbanotos Merginos Metodą?

Silvija: Apie garbanotos merginos metodą buvau girdėjusi ir ankščiau, bet jo netaikiau, nes iki šviesinimo plaukų situacija buvo gan gera. Ieškodama būdų kaip sau padėti ir vėl džiaugtis ilgais plaukais, pradėjau domėtis garbanotos merginos metodu. Bendravau su mergina kuri taiko šį metodą, ji papasakojo smulkiai kokias priemones naudoja, priemonių eiliškumą. Tada atrodė kosmosas kiek visko reikia ir plaukų rutina, kurią turėjau nebetinka. Priemones siunčiausi iš Amazon, o sekantį kartą jau pirkau iš No Harsh elektroninės parduotuvės. Labai apsidžiaugiau radusi Lietuvoje tinkamus produktus vienoje vietoje! Šį metodą sėkmingai taikau jau 2 metus. Esu labai patenkinta rezultatais, nes plaukai atsigavo ir paaugo! Kiekvienos garbanės plaukų priemonės turėtų būti pritaikytos Curly Girl Method, nes tenka matyti nemažai garbanių su pasišiaušusiais ir nualintais plaukais. Mano pačios plaukams būna visokių dienų, atrodo jau atsirenki priemones, pasikeičia sezoniškumas ir vėl ieškai iš naujo tinkamų priemonių.

No Harsh: Kokia tavo plaukų plovimo rutina?

Silvija: Pradžioje išsiplaunu galvą šampūnu ir įmasažuoju su specialiomis šukomis, taip suaktyvindama kraujotaką. Tepu kondicionierių arba kaukę, su tomis pačiomis šukomis iššukuoju plaukus ir palaikau bent 30min. Išsiplovus galvą, varvančius plaukus suvynioju pusei minutės (kol išlipu iš dušo) su mikropluošto rankšluosčiu. Taip jie lieka labai šlapi, bet nevarvantys, nes tepti priemones ant varvančių plaukų man nepasiteisino. Delnuose įtrinu nenuplaunamą kondicionierių, pirštais jį tolygiai paskirstau plaukuose, kartais tepu dar garbanų kremą, tada dedu formavimo priemonę, kurią paskirstau tomis pačiomis šukomis ir delnais gniaužau garbanas. Susiformavus plaukus nusausinu mikropluošto rankšluosčiu ir džiovinu džiovintuvu ,mažiausia srove ir žemiausia temperatūra. Galvos plovimas ir formavimas gaunasi kaip ritualas, nes užtrunka tikrai nemažai laiko ;))

No Harsh: Išvardink keletą mėgstamiausių produktų?

Silvija: Priemones visas naudoju iš No Harsh parduotuvės, turiu atsirinkusi keletą mylimiausių produktų, bet nevengiu pabandyti ir atsirandančias naujienas, patinka eksperimentuoti, o gal atrasiu geriau, kas labiau patiks mano plaukams!

Šampūnai: CURLS BLUEBERRY BLISS, CURLS SO SO CLEAN VITAMIN C.

Kaukės: CURLS BLUEBERRY BLISS ATSTATOMOJI MAITINANTI, CURLY LOVE INTENSYVIAI DRĖKINANTI, ECOSLAY MATCHA BOOST INTENSYVIAI MAITINANTI.

Nenuplaunamas kondicionierius: šiuo metu ECOSLAY RICE PUDDING DRĖKINANTIS IR MAITINANTIS.

Formavimo priemonės: CURLY LOVE GARBANAS PABRĖŽIANTIS PLAUKŲ FORMAVIMO KREMAS, ECO STYLER GARBANŲ FORMAVIMO GELIS SU ALYVUOGIŲ ALIEJUMI, YARI GREEN CURLS NEAPSUNKINANTIS GARBANŲ FORMAVIMO GELIS

No Harsh: Duok patarimą visoms pradedančioms Garbanotos Merginos Metodą!

Silvija: pradedančioms merginoms norėčiau palinkėti nepasimesti informacijos sraute, bandymo būdu atrasti sau tinkamas priemones ir džiaugtis sveikais plaukais! ❤️

Su Meile, Garbanė Silvija!

Post a Comment

v

Didžiuokis savo garbanomis!

Paratis, MB
Įmonės kodas: 304598861
PVM mokėtojo kodas: LT100011782618
Adresas: Labdarių g. 5, Vilnius

Reset Password